Diskuse

Trochu drahý špás

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Smrť

15. 2. 2011 16:27
Docela souhlas

V podstatě souhlasím, nejspíš málokoho smogová situace ovlivní, aby auto nechal doma (kdo si jednou zvykne na pohodlí svého vozu, tomu už "socka" nevoní). Imho by se milióny měly využít k tomu, aby Ostrava byla zelenější a hlavně vybudovat v kraji (inteligentně řešené) cyklostezky. Znám dost lidí, co by se tímto levným a ekologickým způsobem rádi přepravovali mezi domovem a zaměstnáním, ale netroufají si kvůli provozu.

0 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

15. 2. 2011 16:05
Paní poslankyně

to co jste napsala není vtipné ani důležité, ale ty brýle máte pěkné R^

0 0
možnosti
PH

petrph

15. 2. 2011 16:00
napadla mne ještě jedna skupina lidí

Totiž kteří by šli pěšky. Skutečně by to chtělo trochu organizace, aby v okamžiku vyhlášení smogové situace se dala bezplatná doprava patřičným způsobem najevo.

Dejme tomu, aby ve školách, v nemocnicích, poliklinikách, školkách,domovech důchodců,úřadech, kulturních zařízeních,...vyvěsila ohromná cedule "Nastala smogová situace. nechodťe venku, nedýchejte to, jeďte MHD, je to zdarma".

Podobně že by i autobusy měly vepředu a po stranách ohromné snímatelné nápisy "Pozor smog, naskočte si, vozíme zdarma".

Jinak situaci, kdy se to mění "z hodiny na hodinu" si moc nedovedu představit.Doufejme že si někdo aspoň zapisuje přesný čas a jsou  informování revizoři v MHD.Aby se pak nestalo že člověk nastoupí do bezplatného busu a než dojede, tak ho zkásne revizor s informací, že smogová situace byla před  minutou  zrušena...:-)

0 0
možnosti
AA

Saša

15. 2. 2011 15:40
Vy jste ale nikdy žádné město neřídila.

Ani malé, natož velké. Se správou obce nemáte žádných zkušeností.

Vy o tom nic nevíte, jen tak planě mudrujete.

0 0
možnosti