Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PGS

pgjed

2. 2. 2011 19:25
Není to pravda paní Kočí

Píšete:

"V dnešní době ale není možné léčebné prostředky z konopí pořídit legálně"

Jednak čas od času vídám v různých obchodech s léčivy a kosmetikou různé masti a jiné přípravky z konopí. Ale co je podstatnější, a to byste měla jako poslankyně vědět, eistuje přece v ČR zcela jasně definovaný legální postup schvalování léčiv. Kdokoliv má možnost přihlásit do schvalování jakékoliv léčivo. Na bázi kozích bobků nebo kanabinoidů. Postup viz:

http://www.leky.sukl.cz/encyklopedie/kdo-povoluje-testovani

 Ptroč všichni ti naříkající chytrolíni nepostupojí podle tohoto postupu? No  přece proto, že jim nejde o žádnou léčbu, ale o pěstování marjámky na hulení na kšeft. Tak vážená paní Kočí, méně planých nářků  více kvalifikované práce.Zatím jenom opakovaně uazujete, že nemáte schopnosti a znalosti být poslankyní. Měla byste se nad tím zamyslet!

0 0
možnosti
J

jeronym

2. 2. 2011 20:39
Re: Není to pravda paní Kočí

http://www.piratskenoviny.cz/?c_id=32571

Toto je dokument, který jsem viděl. Myslím, že vy by jste si měl zjistit všechni informace, než budete konání paní Kočí hodnotit. Jsem ráda, že se paní Kočí o tuto problematiku zajímá.

Kolik myslíte, že má lék nebo mast, které vidíte v lékárnách procent z konopí 00nic a pak je to jasně vidět na výsledcích léčby.

0 0
možnosti
AS

viveka

2. 2. 2011 18:08
Karma

:-)R^

0 0
možnosti
J

jeronym

2. 2. 2011 17:45
Re: prof. RNDr. Lumír HANUŠ, DrSc.

R^

0 0
možnosti
A

apandao

2. 2. 2011 17:28
souhlasím

Já s tím také souhlasím. Využívat konopí pod lékařským dohledem by mělo dostat zelenou. R^

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

2. 2. 2011 17:24
Spíš mám dojem,

že chcete jen nabrat politické body a utrpení lidí je vám u ... Na druhou stranu problematika konopí je především o svobodě. To znamená: legalizovat pro všechny! ;-)

0 0
možnosti
J

jeronym

2. 2. 2011 17:01
Moc

Moc se mi Váš návrh líbí p. Kočí. Viděl jsem dokonce dokument o pacientech, kterým  léky z konopí pomáhají a je to jejich jediná naděje, protože jejich tělo na žádné jiné léky nereaguje. Takže směle do toho!

0 0
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

2. 2. 2011 16:38
Zašel bych ještě dál.

Nechat doktory, ať thc můžou legálně prodávat. Doktoři si přivydělají a huliči budou spokojení, zabije to dvě mouchy jednou bombouR^

0 0
možnosti
AA

Saša

2. 2. 2011 16:13
Lžete, nebo lež reprodukujete.

Na to, které nemoci může extrakt z z kopí léčit, se ptejte lékařů a ne feťáků.

Protože roztroušenou sklerosu marihuana rozhodně neléčí, ani nezmírňuje. Na to u nás probíhal před nedávnem rozsáhlý odborný průzkum (nemocných s RS máme mnoho a zmenšení jejich invalidity by bylo efektivní i ekonomicky) a žádný léčebný účinek se nezjistil.

Rozšiřování lži o léčebném účinku marihuany na roztroušenou sklerosu je hanebné, protože dává těmto lidem falešnou naději a svádí je bezúčelně k narkomanské závislosti.

Kdybych Vás paní někde potkal, tak navzdory Vaší poslanecké imunitě bych Vám za to plivl do tváře.

0 0
možnosti
P

patrona

2. 2. 2011 16:05
---

"bude stanoven dostatečný dohled a přísná regulace, aby nedocházelo

k jejich zneužívání"  - Prakticke dodrzovani je v Cesku na rozdil od jmenovanych zemi nerealne; jako politicka jste uz ztratila kontakt s realitou.... Nejdrive zlepsete dodrzovani prava a potom teprve muzete resit marihuanu...

0 0
možnosti
MB

buxus

2. 2. 2011 16:04
Promiňte mi moji neinformovanost

Říkáte "Situaci je možné vyřešit tím, že zlegalizujeme výzkum a pěstování konopí pro lékařské účely". Skutečně to je třeba? Nestačí legislativa současná? Cožpak není za současné legislativy možné provádět - čistě pro léčebné aplikace - výzkum, výrobu, dovoz a užití návykových látek (např. opiátů), jejichž účinky jsou při případném zneužití podstatně nebezpečnější než je tomu u marihuany? Proč se tedy má zrovna kvůli marihuaně přijímat speciální zákon?

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1959x
Nezařazená poslankyně.3 roky pracovala v PS nejprve v Oddělení komunikace a vzdělávání a následně v Protokolu předsedy PS. Studentka 5. ročníku Politologie na FF UK se specializací na stranické a volební systémy a EU, kterou studovala také na Institutu politických věd (Sciences Po) v Paříži. Získala stipendium na letní školu Turecko-EU, které se účasnilo 20 studentů z celého světa.

Seznam rubrik