Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

jafava

25. 1. 2011 10:57
Nenechte se znechutit, zatím si vaše strana ve vládě vede

dobře. To je vidět především na intenzitě a razantnosti útoků proti vašim ministrům, kteří šlapou na kuří oka "zkušeným politikům" a jejich kamarádům.

Ač nejsem volička vaší strany, velice vám fandím.

Volební zákon je potřeba změnit, financování stran rovněž. Mě by se líbilo, ale to je sci-fi, kdyby voliči financovali strany složením příspěvku hned při volbách, třeba stovku nebo pětistovku, teď hned a konec, na celé funkční období volených; v případě předčasných voleb peníze notářsky deponovat až do termínu řádných voleb; to by třeba omezilo ty šaškárny, kterých jsme denně svědky. Strany by byly financovány z členských příspěvků a sponzorských darů příznivců, vše by bylo přehledně k dispozici na internetu, sponzorovat by nesměla žádná firma vlastněná státem.

Ono by toho bylo potřeba změnit víc: snížit počet poslanců a senátorů, zrušit veškeré státní fondy a hospodaření s veškerým státním majetkem dát do gesce ministerstva financí, taky zrušit některá ministerstva a zbytečné úřady.

0 0
možnosti
R

reppop

25. 1. 2011 11:23
Re: Nenechte se znechutit, zatím si vaše strana ve vládě vede

R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1959x
Nezařazená poslankyně.3 roky pracovala v PS nejprve v Oddělení komunikace a vzdělávání a následně v Protokolu předsedy PS. Studentka 5. ročníku Politologie na FF UK se specializací na stranické a volební systémy a EU, kterou studovala také na Institutu politických věd (Sciences Po) v Paříži. Získala stipendium na letní školu Turecko-EU, které se účasnilo 20 studentů z celého světa.

Seznam rubrik