Diskuse

Snižme emise!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PGS

pgjed

9. 12. 2010 8:29
Á jéje!

Slečno/paní? Kočí,

Tento váš blog je jen jedním z mnoha důkazů, jak zhoubné je, aby do vrcholné politiky vstupovali lidé, kteří ničím nejsou nic neumí a nikdy nic odborného nedělali. Problém  Ostravska je jinde. Má tři složky. Znečištění z domovních topenišť. Je řešitelné povinným tlakem na vyčištění domovních komínů, jejich rekonstrukci, modernizaci topenišť a spalování kvalitních paliv. Problém je, že většina z těch, kterých se to týká na to nemá prostředky a je třeba jim cíleně a adresně pomoci. Další složkou je průmyslové znečištění tuzemské - je nutný tlak státních instutucí, ale i pomoc (jde o zaměstnanost) s modernizací. Třetí složkou je zahraniční zdroj v Katovické průmyslové zóně. Zde jsou na místě diplomatická jednání a tlak přes EU a Štrasburg.Podklady, které emise jsou které a kolik jich je musí zajistit ČIŽP, která svých zákonných pravomocí nevyužívá a nekoná, co má konat. To je skutečné řešení - odstraňění příčin. Vy jenom řešíte důsledky, což jnic skutečně nevyřeší.

0 0
možnosti
L

Lester11

8. 12. 2010 17:35
Konečně se tím někdo zabývá!

Nejsem přímo z Ostravy, ale čas od času tam pracovně jezdím a to, že je tam absolutně nedýchatelno je svatá pravda. Jsem rád, že se tím někdo zabývá a i když tato novela situaci určitě nespasí na 100%, tak je to minimálně první dobrá vlaštovka a dávám paní poslankyni R^

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

8. 12. 2010 22:49
Re: Konečně se tím někdo zabývá!

Na to aby jste neco zlepsil potrebujete penize, hodne penez. Ty nejsou, republika je totalne vykradena, takze nedoufejte ze se neco zlepsi.

Jedine co politici spolehlive zvladnou je zneprijemnit zivot obycejnym lidem. Strejda z vesnice ma stary verk, jednou tydne zajede do Lidlu a dvakrat do roka do mesta k doktorovi. Tomuto straslivemu znecistovateli to osolime, at si treba pojde hlady, hlavne ze se slecinka poslankyne zviditelni jinak nez gramatickymi chybami.

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

8. 12. 2010 17:34
Slečno Kočí

zákon nejen že nevyřeší vůbec nic ale vůči životnímu prostředí naopak udělá ještě víc škod.

Minimálně na zbytečně pokácených stromech které se spotřebují na papírování s tím spojené.

Chcete podstatně přispět k ekologii? Začněte RUŠIT státní úřady a zákony.

0 0
možnosti
P

pěnice

8. 12. 2010 16:43
Budeme se bát poukázat na Mittal

tak dlouho,až se tady podusíme.Zrovna jsem otevřela okno a zase rychle zavřela.Inverze tak silná,že je z ní mlha.V posledních dnech to není zrovna ojedinělý jev.

0 0
možnosti
M

martin5.3

8. 12. 2010 15:52
krása

A už Vás napadlo, že pro mnoho firem bude jednoduší odejít tam, kde na limity emisí kašlou?

0 0
možnosti
PSO

Poslední slušný občan

8. 12. 2010 16:25
Re: krása

Takže rozeberou celou Mittalsteel Ostrava a složí ji zase v Rumunsku, nebo co si myslíte?;-D Jinak podle vás je tedy ovzduší na Ostravsku v pořádku?

0 0
možnosti
J

josef.szdimera

8. 12. 2010 15:51
Aha a co tohle..?

Paní  Kočí  Ostrava je samozřejmě problém. Je smutné , že se s tím za 20 let nepodařilo něco udělat. Mimochodem pamatuju si ,jak jedním z hesel „nové „ garnitury bylo,  nenecháme své děti trávit bolševickými komíny.  Kouřící komíny byly symboly ošklivého, zastaralého , těžkopádného socialismu. No dnes už asi ty komíny jiné. O to mi teď ale nejde. Chtěl jsem se vás jen zeptat. Uvědomujete si , že vaše strana možná znečišťuje společnost ještě víc než ty komíny ?  Zaneřáďuje jí  falešnými sliby o boji proti korupci, o nové a slušné politice a dalších nadějích. Které jako ten odpad končí ve škarpách. Takové znečištění se totiž bude likvidovat mnohem a mnohem déle. Jinak alespoň oceňuji, že oproti paní Němcové se u vašeho blogu  dá reagovat.    

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1959x
Nezařazená poslankyně.3 roky pracovala v PS nejprve v Oddělení komunikace a vzdělávání a následně v Protokolu předsedy PS. Studentka 5. ročníku Politologie na FF UK se specializací na stranické a volební systémy a EU, kterou studovala také na Institutu politických věd (Sciences Po) v Paříži. Získala stipendium na letní školu Turecko-EU, které se účasnilo 20 studentů z celého světa.

Seznam rubrik