Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kattta

4. 6. 2010 13:48
Vážená kolegyně,

když jste šla do politiky, muselo vám být jasné, že mediální pozornosti neuniknete. Muselo vám být jasné, že se takovéto stereotypy budou v souvislosti s vaší osobou objevovat a že je různí lidé budou rádi používat proti vám. Přesto jste do toho šla. Tak teď musíte kromě příjemných stránek mediální pozornosti snášet také ty špatné. Nechala jste se v 25letech nominovat do vyjednávacího týmu o vládě, která bude vládnout 10milionům občanů. Udělala jste to proto, abyste vy a vaše strana měli skvělou PR. Teď ji máte! K čemu tedy ty stížnosti???

0 0
možnosti
A

Angus

4. 6. 2010 13:42
Vysoká odbornost

Vzhledem k tomu, jak slečna autorka prokázala vysokou neznalost o čerpání dotací z evropských fondů ve svém předchozím příspěvku, který byl především snůškou obecně často opakovaných nesmyslů, tak se nemůže divit reakcím ze strany poučenějších novinářů. Když se mi dostal do ruky její článek v předvolební tiskovině VV, tak jsem si také pomyslel "blbá blondýna". To nebylo myšleno jako urážka, jen hodnocení toho, jak moc je slečna ve svých "znalostech" mimo.

0 0
možnosti
RC

josefbad

4. 6. 2010 13:38
jina otazka

Zaptam se jinak: proc VV postavily svou stranu na medialne znamem moderatorovi a hezkych tvarickach mistopredsedkyn + jejich kalendar? Neni to jisty vyraz blbosti?

0 0
možnosti
V

Vránolump

4. 6. 2010 13:33
Přírodní blondýny

jsou vymírající druh. 99% tzv. blondýn jsou odbarvené neblondýny, což jste i vy. Tak se nerozčilujte, v barvě vlasů to není. Zdraví přírodní bruneta.:-).

0 0
možnosti
SM

starý muž

4. 6. 2010 13:31
Děvče držím vám palce

Budete to mít hodně těžkéR^ karma!!!!!!

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

4. 6. 2010 13:25
Vadí li...

Vám u jiných stereotypy...proč se jich sama tedy ve svém textu...nevyvarujete?;-);-D

0 0
možnosti
V

vidocqcz

4. 6. 2010 13:27
Re: Vadí li...

Ale tak jo, asistentka to bude dobrá :-) Oni vůbec VV budou taková "asistentka" ....

0 0
možnosti
R

rossi.blog.idnes.cz

4. 6. 2010 13:24
0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

4. 6. 2010 13:32
Re: Já jsem bruneta.

;-DHezká a chytrá bruneta zabránila jí dodat vrozená skromnost ;-)

0 0
možnosti
TB

Primak

4. 6. 2010 13:21
Vážená slečno Kočí

ani nevíte, jak jsem vděčný Vám říct svůj názor přímo v reakci na tento článek. Nemám nejmeší averzi vůču blondýnkám, ani ženám jako takovým, ani mladým lidem, ke kterým se ve svých 36 letech ještě stále počítám. Nejste  pro mne blbou blondýnou, ale ani chytrou - neznám Vás totiž! Co o vás vím, je vaše CV a to co zvěřenila media. To druhé je nepodstatné, mediální obraz je vždy zkreslující.

Vyjdu tedy z toho co Vy sama uvádíte - 3 roky praxe v PS v asistenské pozici, 5 let studia na VŠ (FF UK). Opravdu se domníváte, že Vaše, znalosti, zkušenosti, vyjednávací schopnosti jsou dostatečnou kvalifikací pro programovou ředitelku parlamentí a potažmo vládní strany. Zatím jste nic neuděla a nic nezkazila. Třeba jste skutečně to, co je naší zemi zapotřebí, ale některá vaše vystoupení zatím spíše svědčí o opaku.

0 0
možnosti
TB

Primak

4. 6. 2010 13:24
Re: Vážená slečno Kočí

Budu pokračovat dále - co tedy víte o pravním uspořádání ČR, co o její ekonomice, struktuře veřejných výdajů, strukuře příjmů. Jaké jsou Vaše názory na současnou fiskální a monetární politku ČR? Jaké jsou Vaše posteje k přijetí EURA a jaké pro ně máte argumenty? Je to tisíce dotazů na které neumí strana VV odpovědět. Ve svých 25 letech máte před sebou pořádný kus práce. Co alespoň jeden z těchto dotazů odpovědět teď a tady?

PS: Přečtě si můj dnešní článek, vaši reakci uvítám.

Tomáš Balvín

0 0
možnosti
M

milpoded

4. 6. 2010 13:21
mezete tu uvest priklady toho co petadvacetilete

blondyny dokazaly? Staci dva nebo tri.:-)

0 0
možnosti
JD

pedr64

4. 6. 2010 13:19
teda slečno?

ve vysoké politice teprve týden a už taková paranoia? S takovou docílíte leda toho, že se do Vás budou strefovat tím tuplem. To byste jako studentka politologie snad měla vědět

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1959x
Nezařazená poslankyně.3 roky pracovala v PS nejprve v Oddělení komunikace a vzdělávání a následně v Protokolu předsedy PS. Studentka 5. ročníku Politologie na FF UK se specializací na stranické a volební systémy a EU, kterou studovala také na Institutu politických věd (Sciences Po) v Paříži. Získala stipendium na letní školu Turecko-EU, které se účasnilo 20 studentů z celého světa.

Seznam rubrik