Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

milanalois

4. 6. 2010 16:36
Sním či bdím?

Vrcholná politička, prý hlavní autorka programu politické strany, která bude nejspíš ve vládě - a ona nemá o čem psát do blogu a tak píše takovéhle blbosti!

Co kdybyste se raději zaměřila na konkretizaci jednotlivých bodů Vašeho programu?

0 0
možnosti
V

Vikina

5. 6. 2010 0:03
Re: Sním či bdím?

Frantíku, nerad to říkám, ale do zdejší politiky se nepleť, nech to na nás, co tady žijeme (musíme žít).

0 0
možnosti
RD

Dvořáček,Ostrava

4. 6. 2010 16:20
No já na rozdíl od většiny,

Vás nebudu hodnotit jako "bl..." blondýnu, protože v předvolební diskuzi jste naznačila, že máte i vlastní rozvinutí daných témat. Mimochodem na rozdíl od Vaší soukmenovkyně, kterou raději nebudu jmenovat. Možná jste se neměla na toto téma vůbec ozvat, aby Vám blogeři a jejich přispivatelé nemohli přišít nálepku " potrefená husa se vždycky ozve". Ale jinak O.K. a pro innformaci, ve volbě VV mi zabránila jediná věc. Neměli jste tam v podstatě žádného volitelného ostraváka. Že by tady nikdo takový nebyl ?R^

0 0
možnosti
OU

4. 6. 2010 15:44
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MC

sualk

4. 6. 2010 15:21
Zbytečný plačící článek.

Nesmíte plakat, ale makat. to, že si média všímají nepodstatných věcí je pouhým testem odolnosti. Proto pracujte a hodnoťte pouze věcnou kritiku. Zde nejde o parádu, ale o životy i těch, které Vám hlasy nedaly. Též jsem volil neparlamentní stranu jejíž lídrem je Ing.Petr Macek Phdr., která ovšem neměla to štěstí tak, jako ta vaše na bohatého sponzora. Přesto jsem rád, že se země posune doprava a VV nebude nahrazovat pana Paroubka.;-)

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

4. 6. 2010 14:35
nejde o barvu vlasů, ale o Bártu

0 0
možnosti
EH

Listerie

4. 6. 2010 14:59
Re: nejde o barvu vlasů, ale o Bártu

olol ;-DR^

0 0
možnosti
AA

Saša

4. 6. 2010 14:24
Předsudky zmizí,

až Vás bude možno soudit podle činů.

Zatím jste ještě nic nepředvedla a tak je logické, že úsudek o Vás si nejen novináři dělají předběžný, tedy předsudek.

A ten se neopírá o vtipy, ale o zjištěná fakta: blondýny s hezkou tváří to mají v životě snazší. Muži jím více podávají pomocnou ruku a šířejí jim otevírají dveře a jsou mnohem schvovívavější při odpouštění chyb a nepodarků. To je vědeckými výzkumy ověřená realita.

Takže makejte, aby se předsudek mohl změnit v úsudek.

0 0
možnosti
JK

Joseph Hallenbeck

4. 6. 2010 18:01
Re: Předsudky zmizí,

No to je pochopitelné, protože v přítomnosti takovýchto žen přemýšlíme jiným nástrojem, než je mozek. A nemá cenu si nic nalhávat, že chlapi takoví nejsou. Jsme takoví jaké nás příroda udělala.

Já ženám v politice fandím, narozdíl od nás mužů jsou schopné darovat život a to se projevuje v jejich myšlení. Jenom chlapi si od mala hrajou na vojáčky a na zabíjení jiných vojáčků. Proto si myslím, že ženy v politice by mohli zachránit spousty lidských životů, právě díky nedestruktivnímu způsobu myšlení.

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

4. 6. 2010 14:13
Kristýno,

politik musí počítat s kritikou. I podpásovou. Koneckonců VV nikoho nekritizují? Nejde si počínat tak, že já můžu a oni vůči mě ne. Na toto jednání je specialistou Paroubek a většina vedení ČSSD. Snažte se nespadnout do stejné společnosti. Byla by to škoda.

0 0
možnosti
J

jiglos

4. 6. 2010 14:05
Kašlat na to.

Malost lidská nezná mezí. Nezaměstnávejte svou krásnou hlavičku takovými hloupými narážkami a věnujte se své práci. Je toho třeba udělat opravdu hodně. Svým blogem si možná jen zbytečně nabíháte. Ač nejsem Váš volič, držím palečky. Hezký každý den. J. ;-)

0 0
možnosti
X

x.hanina

4. 6. 2010 14:01
Milá Kristýno...

... nedivte se: dala jste se na vojnu a tak se kolem Vás i střílí... Asi byste  mediální přestřelky kolem své osoby  neměla brát příliš vážně a nezaobírat se tím, co kdo o Vás napíše nebo řekne. Bere Vám to čas a energii, kterou byste právě teď měla - už z titulu té tolik Vám i diskutujícími zde vyčítané funkce - investovat někde jinde - je to od Vás dokonce očekáváno. Vlastně mě  docela překvapuje, že zrovna v těchto dnech máte čas číst si o sobě a psát o tom blog... :-/

Ne vyvracením zřejmě nevyvratitelného stereotypu o blondýnách a nezkušeném mládí, ale jen skutky máte šanci ukázat, že je to jinak. Držím Vám  při tom pěsti.;-)

0 0
možnosti
RK

burmajones

4. 6. 2010 13:48
asi budu vypadat jako pěknej úchyl

ale fotku z vašeho kalendáře jsem si nastavil jako tapetu :-)

jste ta nejvíc sexy politička :-))

jinak novináři nikdy nenapíšou nic obyčejnýho, ze všeho dělají skandály.

obrázek si udělám až časem, ale můj odhad je, že vás ods a top slupnou jako malinu a že z vašeho programu toho moc nedokážete.

pokud ano, tak budu jen rád

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1959x
Nezařazená poslankyně.3 roky pracovala v PS nejprve v Oddělení komunikace a vzdělávání a následně v Protokolu předsedy PS. Studentka 5. ročníku Politologie na FF UK se specializací na stranické a volební systémy a EU, kterou studovala také na Institutu politických věd (Sciences Po) v Paříži. Získala stipendium na letní školu Turecko-EU, které se účasnilo 20 studentů z celého světa.

Seznam rubrik