Diskuse

Boubelky jdou do módy? Kéž by tam došly.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Šerlok Homeless

15. 1. 2010 21:10
Jen zdraví je krásné a sexy

Mně se líbí ženy "akorát". Žádné vychrtliny, ale taky né boubelky.

0 0
možnosti
J

Jack777

15. 1. 2010 21:04
....

Mě se též tlustý nelíbí, ale spíš také kvůli tomu, že to cosi vypovídá o životním stylu. Gaučový typy zaměřený na žrádlo prostě nemusím a těch co to mají z nemoci je minimum....

0 0
možnosti
QD

Quantum daemon

15. 1. 2010 17:48
me se proste tluste zeny nelibi

stejne jako se mi nelibi prilis vychrtle zeny. Idealni je normalni postava, ani tlusta ani hubena. To ze se mi obezni zeny nelibi je proste priroda, nic s tim neudelam. I kdyby mely nadhernou dusi, tak me proste fyzicky nepritahuji, a to je ve vztahu dost vazny problem. To pak clovek musi predstirat a u muzu to nejde tak snadno jako u zen, ktere mohou orgasmus predstirat snadno a taky to udajne casto delaji.

0 0
možnosti
W

Wendolene

15. 1. 2010 17:40
Boubelky? Spis spekounci, ale ti v mode vazne nejsou

Ten casopis vystavil obezni zenstiny, z extremu do extremu. Lide ( hlavne zeny) rikaji , ze se jim nelibi casopisy,ve kterych jsou same kostlive modelky. Dobra, dame jim boubelky. Jenze boubelky byly nechutne korpulentni. Mozna to bylo zamerne. Casopis muze rict, podivejte, dali jsme jim boubelky, zenam se to nelibi a hura, muzeme nazpet k nasim vychrtlinam s postavou 11lete divky... Kde je zlaty stred? Kde jsou normalni zenske, ktere jsou tak akorat, ani hubene ani tluste? To bych chtela v casopisech videt, normalnejsi postavy. Jinak ale zenske casopisy nekupuji, neni v nich co na cteni, takze anoreticky ci bulimicky aka modelky mne az tak nevzrusuji. Proste to nekupujte a bude vam lepe. Vsichni nemohou mit velikost 0, ale zaroven at nam nevnucuji velikost XXL. Ani jedno neni zdrave, ani jedno neni hezke. Stacilo by,aby svet mody prestali ovladat jisti 4%, kteri maji radeji chlapecke postavy a vesaky a svet se vratil k idolu mody jako treba v 40., 50. letech 20.stoleti. Tj. zenske

0 0
možnosti
LB

Irrataki

15. 1. 2010 17:09
Tenká? Tlustá? je to jedno.

Je sice pravda, že po módních molech se většinou chřestí kostřičky potažené kůží, ale až takových člověk na ulici moc nevídá. Myslím že touha po kráse je věčná a dokud tu bude nějaký všeobecně přijímaný ideál(a ten tu bude vždycky), bude se mu spousta lidí snažit aspoň přiblížit. Kdybychom to byly my, boubelky(velký zadek mám aby mě velká prsa nepřevážila dopředu),  dnešní kostitřasky by se zase snažily se ke kilům prožrat. V časopisech a reklamách by měly být ženy a muži všech "výživových typů", pokud to nejsou samozřejmě extrémy, jen tak lze podpořit zdravé sebevědomí.

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

15. 1. 2010 21:13
Re: Tenká? Tlustá? je to jedno.

A kdo říká, že vychrtlá postava je všeobecně přijímaný ideál? Jestli si to vážně někdo myslí, tak se jednoduše mýlí.

0 0
možnosti
ML

m. l.

15. 1. 2010 17:00
To je úplně jedno

Kdyby se snad někomu podařilo zakázat zobrazování nepřirozeně štíhlých žen v módních časopisech, určitě by si vydavatelé našli něco jiného, co by každá čtenářka chtěla ale žádná nemohla mít. Protože na tom celý ten byznys stojí :-)

0 0
možnosti
BH

BoboHml

15. 1. 2010 16:05
.

R^

0 0
možnosti
M

motylek_02

15. 1. 2010 16:00
vyretusovane

zestihlene, pfotoshopem upraveni lide jsou opravdu nestastnym vzorem. Nekolikrat se mi dostaly do rukou fotky "celebrit" pred hvezdnym nalicenim na ceste na nakupy, s detmi, atd. a po. Vrele doporucuju kazde zene ktera o sobe pochybuje. Navic, tajemstvi je v prijeti sve postavy a schopnosti pekne a vhodne se obleknout. Bohuzel, i mnohe stihle divky trpi pocitem zmaru ze jsou tluste.

0 0
možnosti