Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Langoš26

18. 4. 2011 16:33
Je mi zle!

Milá slečno Kočí, je mi z vás a z vaší politky silně zle. Dovolil jsem si krátkou básničku, kterou jsem nazval "Kočí končí v moči": Krystýnka je chytrá žena, klekla před Tluchořem na kolena! Štěnici si hledala, ale našla si jen Segala! Si celá splašná a lžeš nám všem jak stará stračena! Rozvracíš nám republiku a přitom si všem jenom k smíchu! Najdi svůj mozek co jsi ztratila když jsi se před Tluchořem plazila! Šišlala si mu do ucha jsi moje Kanila! Tluchoř tě živí a všichni se mu divý! Vypadáš jak chlap a taky trošku že máš svrap! Doufám že tě život naučí a že nebude na tomto světě náručí co tě při tvém pádu na dno konejší! A tímto vás žádám odstupte a rezignujte na všechny vaše veřejné funkce!RvRv

0 0
možnosti

Drakens

14. 4. 2011 14:13
Rada nad zlato

V klidu nechte dojet Váš poslanecký mandát, peníze ukládejte až skončí tak se zabalte a emigrujte. Nikdo Vás v téhle zemi po těch krásných nahrávkách nezaměstná a silně pochybuji že ještě zvolí. Nebo buďte originální a vezměte si provaz..stromy rostou všude.

0 0
možnosti

azahor

10. 4. 2011 23:10
Kdepak

se "skrývá" K.Kočí? Odpoví mi?;-)

0 0
možnosti

petrph

1. 4. 2011 13:44
tak eště že na komunisty v parlamentu nikdo nedá

Až paní Kočí a jejím kolegům z Moravskoslezského kraje zamítnou z podobných příčin (díky lobbingu těch velkých firem) tenhle návrh i  poslanci z koaličních TOP09 a ODS,tak si teprve bude moct jít stěžovat.Na lampárnu..:-)

0 0
možnosti

Jack Russell

1. 4. 2011 11:56
Co vlastně chceme?

Nebo vlastně nechceme. Jedni nechtějí jaderné elektrárny kvůli hrozbě radioaktivity, druzí nechtějí tepelné elektrárny kvůli prachu a zplodinám, třetí vodní elektrárny kvůli ještěrkám a bylinkám, čtvrtí povrchové doly kvůli krajině a dotčeným obydlím, pátí hutě a koksovny kvůli prachu a smogu, další nechtějí vytápění uhlím ze stejného důvodu. Ti nechtějí silniční průtahy městem, tamti zase obchvaty kvůli svým pozemkům nebo přírodě. V tom aby se "prase vyznalo". Přitom všichni chtějí svítit, mít teplo, zdravé ovzduší, nedotčenou přírodu a současně pracovní příležitosti a růst HDP. Z turistiky žít nemůžeme, ve službách uplatnění většina nenajde, protože služby potřebují kupní sílu ale ta není, protože jsme téměř všechen průmysl a zemědělství zlikvidovali. Obrazně řečeno - když sedlák prodá pole, nezaseje. Když nezaseje, nesklidí. Když nesklidí, chcípne hlady. Ani ten největší chudák se nezbaví krávy, která ho živí. To udělá jen hlupák. Nebo se necháme živit Západem za námezdní práci?

0 0
možnosti

aroneček

1. 4. 2011 11:51
Když vidím a slyším

tu slečnu Kočí,jak plamenně před volbami křičela,jak bude obhajovat nájemníky bytů OKD a zasazovat se o splnění Bakalových slibů,že odprodá nájemníkům byty,tak najednou zmlkla,protože Bakala jim nacpal několik milionů,chce se mi blít.Tož taková je Kristýna Kočí.

0 0
možnosti

dakram1

1. 4. 2011 11:31
Kristýnko...

Kristýnko...nezdá se Vám, že se problému sice úspěšně žvaní...ale v podstatě nikdo úměrné se vzdáleností od Prahy jen žvaní-aby řeč nestála...čili chybí mi skutky...doprava zdarma či za peníze nic neřeší...chybí radikální řez...;-O;-O;-O

0 0
možnosti

morell

1. 4. 2011 10:46
Jak se ty svazačky a svazáci opakují - jak přes kopírák.

Kateřino, vy jste hlava.

Reforma vám a těm vašim VV jaksi nejde, státní dluh narůstá jako byste ho zalévali, všude korupce, všude se krade tak, že vy sama  raději neodkládáte kabelku, ani když "moudře  a vzdělaně" hovoříte do mikrofonu, preference vám klesají a tak je potřeba opět něco vymyslet.

Ano Kateřino, vy jste hlava, po ruce jsou komunisti a tentokrát ne v Moskvě , ne v Praze  ale dokonce už v Radvanicích. Jak je to od vás objevné, jak je to od vás intelektuálně silné.

Kateřino, vy jste hlava, vám podobné, mladé , nadšené aktivistky , tenkrát v modrých košilích a rudým šátkem, to před šedesáti lety sváděli na imperialisty a mandelinku bramborovou a dělali to tak nápadně stejně.

Kateřino , vy jste hlava, jsem zvědav kdy s tou mandelinkou bramborovou začnete vy . Bude to už zítra, nebo až příští týden.

0 0
možnosti

Smrť

1. 4. 2011 10:51
Re: Jak se ty svazačky a svazáci opakují - jak přes kopírák.

A něco k tématu byste neměl místo těch osobních výpadů vůči autorce blogu?

0 0
možnosti

mam.kvalitni.nazory.2

1. 4. 2011 10:43
Jsem 300 km od Ostravy

ale souhlas!

0 0
možnosti

Smrť

1. 4. 2011 10:35
Souhlas

Pocházím z Ostravy, pracuju tady, bydlím poblíž, takže zdejší vzduch mi není lhostejný. Situace už sice není tak zlá jako před rokem 89, ba i ty řeky jsou čistější, ale někdy je tady dýchání namáhavou a nepříjemnou činností, jakou jízda centrem města zadarmo rozhodně neřeší. Ode mě karma a děkuji R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS