Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gusta Deputát

9. 4. 2011 23:55
Ha ha

váš pád si vychutnám, paní prezidentko :-)

1 0
možnosti

ajikuli

9. 4. 2011 23:45
Rok 2011 - na barvě vlasů opravdu nezáleží

Bohužel ani ne do roka a do dne jste se dokázala v politice pěkně zviditelnit a barvou vlasů to myslím nebude. Voliči z Moravskoslezského kraje jsou asi v tuto chvíli na vás po právu "pyšní"!!! RvRvRvRvRv

1 0
možnosti

dogous

9. 12. 2010 15:09
být pohlednou dámou, nestačí

Je to fajn, koukat se na sympatickou dámu, nežli na Škromacha, či odporného Paroubka, ale to nestačí. Je třeba udělat něco užitečného, pro tuto zemi, která má obrovské a neřešené problémy.R^

0 0
možnosti

Gusta Deputát

9. 4. 2011 23:56
Re: být pohlednou dámou, nestačí

komu to adresujete? ;-D

0 0
možnosti

ntarka

5. 8. 2010 19:13
ještě k vašemu vyjádření na blogu: 1

 "Proto bych chtěla požádat nejen novináře, aby mi dali šanci dokázat, že umím víc, než pózovat pro kalendář" bych zase já vás chtěla požádat, abyste to ještě nějakou delší dobu dokazovala na jiné pracovní pozici, na které nebudete rozhodovat o životě občanů této země. Já za sebe vám šanci dát nechci. Abyste třeba za deset, patnáct let, jako někteří současní nebo bývalí dlouholetí politici neplácala v rozhovoru, že teď, na prahu čtyřicítky vidíte, jak jste byla v těch pětadvaceti, třiceti...... (viz Buzková: 4.3.2004, otázka idnes.cz-Je jasné, že má člověk kolem pětadvaceti let silné názory, ale pořád je ještě dost nezkušený. Odpověď Buzkové: Ještě je tele. Já jsem byla úplný tele.), nebo že už nejste takový střelec od boku (Ivan Langer).

0 0
možnosti

ntarka

5. 8. 2010 19:17
ještě k vašemu vyjádření na blogu: 2

nebo Kalousek, který se nedávno v jednom velkém rozhovoru pro Lidové noviny, 8. srpna 2009 pochlubil:

Miroslav Kalousek (48), spoluzakladatel strany TOP 09

"Člověka mění zkušenosti. Když mi bylo třicet, tak jsem se domníval, že jsem zralým mužem a všechno vím. A když se dnes podívám těch dvacet let zpátky, říkám si: Bože, to jsem byl ale hloupé jehně!"

Víte paní Kočí, ani já, ani spousta jiných občanů této země už nechtějí být pokusnými králíky a čekat, až zase další a další mladí a nezkušení co chtějí dostat šanci "dokázat že to dokážou" vyzrají. Rozhodujete totiž o našich životech.

0 0
možnosti

ntarka

5. 8. 2010 14:11
a proč jste se tedy

do toho erotického kalendáře nechala vyfotit ??? Proč se do něj nenafotili  v plavkách např. pan John nebo Bárta? Nezlobte se, ale zčásti si za to hodnocení vaší osoby můžete sama. Stejně tak i jiné mladé političky, které se celý červen a začátek července předváděly jako modelky na některých serverech. Bylo to prostě hodně hloupé.

0 0
možnosti

Hanka Novotná

13. 7. 2010 8:00
Objevit se po boku

Radka Johna není žádné terno. A čekala jsem lepší čtení...:-/

0 0
možnosti

//rossi.blog.idnes.cz/

13. 7. 2010 1:02
Blbka

jseš, ať se chlubíš v profilu čímkoli. a nesouvisí to s blond, jsi prostě ambiciozní průměrná mužatka. nejhorší kombinace - průměrný iq a ctižádost převeliká.

1 0
možnosti

Wendolene+

10. 7. 2010 19:44
Budu ted bakana, ale pri pohledu na slecnu Koci

me nenapada nic o blondynach, zadne vtipy. Spis na me slecna Koci pusobi nezensky, ma takove hranate bryle, hranaty oblicej, celkove na me pusobi dost chlapsky. Jako nejaky trans... Mozna bude o to vice uspesna v politice. Nebude uz socialismus s lidskou tvari, ale zena s muzskou tvari!

0 0
možnosti

Alfa 1

10. 7. 2010 19:42
kecy kecy kecy

Milá Kristýno,

můžeš nějak vysvětlit, proč si na sebe tak hrdá? Co jsi v životě dokázala, že požaduješ po všech úctu? Myslím, nemyslím ale vím, že nic. Proč, když jsi tak slušná a mluvíš o sobě jako o chudince co chce jen blaho lidí ani neodpovíš na pozdrav? Proč jen chodíš v chodbách parlamentu tak vznešeně, vždyť přeci vykonáváš práci pro lidi, tak proč ten nóbl styl?

Moje milá, mám prudké obavy, že si svým příchodem do poslanecké sněmovny ztratila zpětnou vazbu a myslíš si o sobě, že jsi něco víc než ostatní lidé. Vyzařuje to z tebe a dáváš to tak najevo, že se nemůžeš divit, že tě všichni pomlouvají (včetně novinářů) a ani že jsi dostala přezdívku "blbá blondýna".

A pokud sis to ještě neuvědomila, tvoje jmenování do vyjednávácího týmu opravdu nemá cokoli společného s tvými schopnostmi, ale pouze s tvým vzhledem. Myslím, že však dobře víš, kde je realita a komu musíš ve Věcech Veřejných s.r.o. poskakovat (a poslouchat jeho psychopatické výlevy)

0 0
možnosti

kitsu

20. 6. 2010 0:35
stereotypy

Dobry den,

se stereotypizací s Vámi nemohu než nesouhlasit, ale dle mého názoru si za to bohužel můžete z části sama. Fandím ženám v politice, ale ženy jako takové jsou mnohem náchylnější k těmto stereotypním narážkám a prezentovat se hned na začátku kariéry jako "sexy politička z kalendáře" je v tomto případě harakiri. Nejen že tím nahráváte médiím, ale co hůř, opět tento stereotyp, že žena je především krásná a pak teprv případně chytrá podporujete. U političky obzvláště by totiž nemělo záležet na tom, jak vypadá, ale co umí, s čímž jistě souhlasíte. Ale snad jste se sama touto situací poučila a budete nyní reprezentovat ženy v politice tak, jak se sluší a patří. Přeji hodně štěstí a příště více úsudku

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS