Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kaktusak

1. 2. 2010 1:45
Zakázat topení uhlím

0 0
možnosti

duff_

29. 1. 2010 21:27
Zelení

Problém byl už tolikrát medializován, že víc už to snad nejde. Spíše by bylo dobré zjistit, co pro řešení problému udělal bývalý ministr životního prostředí, nebo  Věra Jakubková, která položila vládu kvůli kamionům, ačkoliv se Ostrava a okolí dusí splodinami převážně z průmyslové výroby.

0 0
možnosti

rafol

29. 1. 2010 22:36
Re: Zelení

Tak zrovna ted tady asi delali nejvice smradu setrilkove, kteri maji v domcich sve plynove kotle v tandemu s klasickymi na pevna paliva, pokud mozno vlastni amaterske vyroby, ve kterych pali vsechno co najdou a co hori. A dokud jim odpady nedojdou, plyn nezapinaji. Projdete se po predmestich a vesnicich. Staci jeden takovy a zamori pul vesnice. Proti nemu je nejaka elektrarna uplny trpaslik. Vim, o cem mluvim, mam dva takove sousedy.

0 0
možnosti

geo.novotny

29. 1. 2010 20:54
Ale, ale ....

.... a ja jsem si hloupej emigrant myslel - podle toho jak pise kolega Olser, ze Ostrava je neco jako krasnej vybrousenej rudej rubin (diky sve bohate tradici z dob socialismu) na tvari cele planety .....

A Vy me to kazite .......

G.N.

0 0
možnosti

Kristyna Koci

29. 1. 2010 20:44
Ostrava

Mily AlMare, Ostravu mam velice rada, stejne jako cely Moravskoslezsky kraj. Prave proto mi neni jedno, v jake situaci se dnes nachazi. ja prece nerikam, aby se vse vyhodilo do kose a zacalo znova. naopak. v tom spolu plne souhlasime. je potreba dokoncit, kvalitne a urychlene soucasnou novelu zakona. Jen tak je mozne situaci dlouhodobe resit. Bohuzel zatim neni vule novelu zakona, tak jak ji pozaduje smernice EU, prijmout. Je nezbytne proto, aby vznikl (nejen) obcansky tlak na zakonodarce, aby se soucasny stav zmenil. Hezky den Kristyna Koci

0 0
možnosti

AlMar

29. 1. 2010 21:22
Re: Ostrava

Milá KriKo (tato zkratka není míněna nijak hanlivě, sám používám podobnou, doufám tedy že vám nevadí :-)). Děkuji za odstranění pravopisných chyb, opravdu mi v tom textu vadily a v širším kontextu, i takovéto detaily mohou poškozovat malé strany v očích nás mladých - to pouze na okraj.

Nemohu si pomoci, ale z článku jsem vyčetl, že chcete chybějící prováděcí předpis k vyhlášce řešit novelizací zákona což mi připadá jako léčení zánětu v malíčku tím že useknete ruku a necháte narůst novou (omlouvám se za drastické přirovnání). Dle mého názoru je lepší vyléčit aktuální zánět, tedy dotvořit stávající systém je z hlediska dotčených lidí rychlejší a efektivnější. Poté se může začít s vytvářením nového systému podle evropské směrnice, který už možná, doufejme, nebude trpět takovými záněty.

0 0
možnosti

AlMar

29. 1. 2010 20:29
Politik/čka, vz. Bursík ser.č.: 27/2010

No to potěš koště, programová ředitelka a ani česky neumí, nojo, shodu podmětu s přísudkem vám Bill do wordu nenaprogramoval.

K obsahu článku.

Takže navrhujete aby se, namísto posledního kroku, tedy vytvoření nebo schválení jakýchsi směrnic na úrovni kdo, kdy a jak moc, radši začlo úplně od začátku, tedy vytvořením nového (novelizací starého) zákona?

Vy tu Ostravu opravdu nemáte ráda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1959x
Nezařazená poslankyně.3 roky pracovala v PS nejprve v Oddělení komunikace a vzdělávání a následně v Protokolu předsedy PS. Studentka 5. ročníku Politologie na FF UK se specializací na stranické a volební systémy a EU, kterou studovala také na Institutu politických věd (Sciences Po) v Paříži. Získala stipendium na letní školu Turecko-EU, které se účasnilo 20 studentů z celého světa.

Seznam rubrik